Taking you to PayPal...

Loading...

Werken bij Pirtek

Actuele Vacatures

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste vestiging in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

Administratief medewerker

Vacature "Hulp boekhouder/Administratief medewerker" die de zaakvoerder ondersteunt met algemene administratieve taken en financiële taken.

Er zijn momenteel 0 vacatures voor deze functie.

Center manager

Pirtek zoekt Bedrijfsleider van het center die de monteurs aanstuurt, klanten aan de balie helpt en verantwoordelijk is voor het operationeel runnen van het center.

Er zijn momenteel 1 vacatures voor deze functie.

CRM Medewerker m/v

Je ondersteunt de National Accountmanagers bij het onderhouden van de klantrelaties om zo Pirtek “on top of mind” bij onze klanten te krijgen en te houden.

Er zijn momenteel 1 vacatures voor deze functie.

Field Operation Manager

Field Operations Manager. Kernwoorden: samenwerking en optimale dienstverlening.Verhoog de “operational excellence” van de centers binnen het Pirtek netwerk.

Er zijn momenteel 0 vacatures voor deze functie.

National account manager

Pirtek's National accountmanager Hydrauliekservice die verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbouwen van het netwerk van landelijke accounts.

Er zijn momenteel 0 vacatures voor deze functie.

Servicemonteurs / techniekers hydrauliek

Servicemonteurs / technieker hydrauliek die de unieke Pirtek 1-uurs service uitvoert in het betreffende gebied van het center: 24/7/365!

Er zijn momenteel 4 vacatures voor deze functie.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

Pirtek glansrijk door VCA* audit

Pirtek glansrijk door VCA* audit

Pirtek Benelux maakt trots bekend dat onlangs een strenge VCA* audit met glans werd doorstaan. De foto toont hoe tijdens een steekproef een gedelegeerde toeziet dat alle... MEER