Balie- en centerservice voor hydrauliek

Monteert u zelf slangen?

Alle Pirtek Centers hebben een verkoop- en servicebalie. U kunt er terecht tijdens de gewone openingsuren. Neem uw kapotte slang mee en wij maken er een nieuwe voor u. Wij leveren en monteren slangassemblages op maat voor alle merken en modellen machines. Omdat wij duizenden artikelen in voorraad hebben, kunnen we u altijd een passende oplossing bieden. Terwijl u koffie drinkt, maken wij een nieuwe hydraulische slangassemblage voor u klaar. U kunt er direct mee aan de slag.

Carry-in service

Bij steeds meer Pirtek Centers kunt u uw machine op afspraak langsbrengen voor een inspectie of onderhoud van de hydraulische installatie. In overleg met u worden oude of versleten hydraulische slangen en hydraulische leidingen vervangen en de hydraulische olie ververst. Zo vermijdt u olielekkage in uw eigen werkplaats. En nog belangrijker: uw ruimte blijft beschikbaar voor andere werkzaamheden.
Informeer bij uw plaatselijke Pirtek Center naar de mogelijkheden of bel naar 078 051 888.

Deze centers bieden carry-in service:

Pirtek-Balieservice

Uw voordelen

Geen voorrijkosten.
Alle werkdagen geopend tijdens de normale werkuren.
Hydraulische slangen en onderdelen op voorraad.
Uw bestelling wordt klaargemaakt terwijl u wacht.
Slangassemblages voor alle merken en modellen machines
Machinerevisie mogelijk in geselecteerde Centers
Slangassemblages worden intern gereinigd.
Hydraulische olie en wegdekreiniger uit voorraad leverbaar.
Vul direct uw voorraad olie-absorptiedoeken, reinigingsmiddelen en smeermiddelen aan.
Waterslangen, spuitpistolen en onderdelen voor hogedrukreiniging.

Onderdelenverkoop

De Pirtek servicebalie biedt méér dan alleen assemblages van complete hydraulische slangen. U kunt bij ons terecht voor duizenden onderdelen: snelkoppelingen, kogelkranen, manometers, enz. Deze onderdelen zijn los leverbaar. Aan onze servicebalie kunt u ook waterslangen en spuitpistolen voor hogedrukreiniging kopen. En tevens: oliën, smeermiddelen en reinigingssets. Het center kan tijdens de gewone openingsuren zonder afspraak worden bezocht.

Pirtek Center- magazijn met hydrauliekonderdelen
Pirtek hydrauliek - centerservice

Langere levensduur

Pirtek biedt maatwerk voor alle machines. Wij doen er alles voor om uw hydraulische problemen op te lossen. Onze A-merkproducten zijn ontworpen voor en getest onder de meest zware omstandigheden. Uw machine gaat hierdoor langer mee. Pirtek assemblages zijn het meest rendabel. Onderhoud uw machines alleen met onderdelen van A-merken. Pirtek heeft bewezen dat machines hierdoor langer operationeel blijven en minder snel worden getroffen door ongeplande stilstand door hydraulische storingen. Vraag daarom altijd naar originele Pirtek onderdelen.

Kom bij ons langs

Breng uw kapotte hydraulische slang naar een Pirtek Center. Daar wordt er direct een nieuwe gemaakt. Ook kunt u in veel van onze centers een hydraulisch systeem volledig laten renoveren.

Vind een Pirtek Center

Meer weten wat Pirtek voor u kan betekenen?

Vul het formulier in en één van onze hydrauliekspecialisten neemt met u contact op.

  • Drop bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. bestanden: 2.