Partners

Als het grootste netwerk van hydraulica-experts in de Benelux werken wij samen met een zorgvuldig geselecteerde lijst van bedrijfspartners, die allemaal onze missie ondersteunen om stilstand tot een minimum te beperken en de dekking te maximaliseren.

Belgische Franchise Federatie
https://www.fbf-bff.be/

De Belgische Franchise Federatie heeft als doel: Bijdragen tot een zuivere, harmonieuze en evenwichtige ontwikkeling van de franchisenetwerken in het kader van een volledig respect van de Europese Deontologische Erecode en dit in het belang van beide: franchisegevers en franchisenemers.

Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. Wij bieden onze leden een netwerk, informatie en inspiratie voor Bedrijfsvoering, Business en Belangen.

InduMotion vzw is de beroepsvereniging voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn. InduMotion vzw is lid van het Europees comité CETOP.