Pirtek service Centers

Pirtek-Balieservice

Altijd oproepbaar

De Pirtek Centers zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur geopend voor onze zakelijke klanten. De centers beschikken over meer dan 3.000 artikelen en hebben meerdere servicewagens ingericht als mobiele werkplaats die 24 uur per dag, 7 dagen per week onderweg zijn. Wij komen naar u toe als een hydrauliekslang moet worden vervangen.

Binnen de Benelux zijn nu 22 regionale centers beschikbaar. Elk center heeft servicebalie waar u tijdens de openingstijden zonder afspraak kunt langs komen.
Steeds meer Pirtek Centers beschikken over een eigen werkplaats waardoor u uw machine kunt langsbrengen voor hydrauliek-revisie. U heeft overal een vast aanspreekpunt. Wij zetten alles in het werk om u weer snel op weg te helpen.

Strategisch geplaatste servicewagens

Elk Pirtek center beschikt over meerdere servicewagens. Wij noemen deze ook wel “mobiele werkplaatsen”. Zij zijn strategisch gelegen over het hele land gestationeerd om ervoor te zorgen dat wij overal binnen 1 uur ter plaatse kunnen zijn als u ons oproept. Deze mobiele werkplaatsen zijn volledig uitgerust om de meeste situaties aan te kunnen, waardoor onze klanten kostbare tijd besparen.

Onze services

Vind een Pirtek Center

Pirtek Centers zijn strategisch gepositioneerd in de Benelux, zodat we zelfs bedrijven in de meest afgelegen locaties kunnen bedienen.
Wij werken vanuit de regionale centers in het hele land. Daarom zijn we altijd dichtbij. Om het dichtstbijzijnde Pirtek Center te vinden, zoekt u gewoon met de naam van uw locatie of postcode.

Vind een Pirtek Center