BE – Pirtek Brussel-Noord / Machelen

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.

 Bel direct 0250 330 14 

Lees en schrijf een center review hier.

Contact

Rittwegerlaan 50 - Unit 8
1830 Machelen

Tel: +32 250 330 14
E-mail: [email protected]

ServiceopdrachtRoute en kaartCenter informatieVacatures

.

Over het service center

Dit is Pirtek Brussel-Noord. Wij zijn de nummer één op het gebied van hydrauliektoepassingen en mobiele slangvervanging op locatie in de Noordelijke regio Brussel, Machelen, Zaventem en wijde omgeving.

Wanneer u een hydraulische storing meldt, zijn wij binnen 1 uur bij u op locatie!

.

Pirtek’s missie is binnen 1 uur -na uw storingsmelding- op locatie te zijn om een hydrauliekstoring te verhelpen. Behalve deze service hebben wij tal van andere dienstverleningen. Wij leveren maatwerk hydrauliekassemblages voor elk merk en type machine.

Ons center beschikt over meerdere volledig uitgeruste servicewagens. Elk hiervan bestuurd door een eigen, vaste hydrauliekspecialist, die is opgeleid volgens de hoogste normen. Daarnaast hebben we een volledig bevoorraadde verkoopbalie. U kunt hier zonder afspraak binnenwandelen tijdens de onderstaande openingstijden. Naast hydraulieksslangassemblages kunt u hier een breed scala aan hydrauliekoliën, olieverontreinigingsproducten, hogedruk waterslangen en industriële slangen kopen. Ons Center heeft een eigen werkplaats. U kunt hier uw machines volledig laten onderhouden of renoveren, als het gaat over de hydraulische installaties.

Lees hier onze privacy verklaring.

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.
Openingstijden servicebalie:

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 15:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Pirtek hydrauliekblog

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u nodig hebt? Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat wel kunnen. Stuur ons een bericht en één van onze hydrauliektechniekers neemt contact met u op. Langskomen kan natuurlijk ook.

Neem contact op