NL – Pirtek Eindhoven

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.

 Bel direct 0031499 33 22 22 

Lees en schrijf een center review hier.

Contact

De Maas 21
5684 PL Best

Tel: +31 (0)499 33 22 22
E-mail: [email protected]

ServiceopdrachtRoute en kaartCenter informatieVacatures

.

Over het service center

Welkom bij Pirtek Eindhoven. Wij zijn de nummer één op het gebied van hydrauliektoepassingen en mobiele slangvervanging op locatie in de regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard tot Boxtel en Veghel.
Pirtek’s missie is binnen 1 uur -na uw storingsmelding- op locatie te zijn om een hydrauliekstoring te verhelpen. Behalve deze service hebben wij tal van andere dienstverleningen. Wij leveren maatwerk hydrauliekassemblages voor elk merk en type machine.

Maak kennis met Theo van Eert, eigenaar van Pirtek Eindhoven. Hij geeft in 2 minuten een indruk van het center en de geboden diensten.

Ons center beschikt over meerdere volledig uitgeruste servicewagens. Elk hiervan bestuurd door een eigen, vaste hydrauliekspecialist, die is opgeleid volgens de hoogste normen. Daarnaast hebben we een volledig bevoorraadde verkoopbalie. U kunt hier zonder afspraak binnenwandelen tijdens de onderstaande openingstijden. Naast hydraulieksslangassemblages kunt u hier een breed scala aan hydrauliekoliën, olieverontreinigingsproducten, hogedruk waterslangen en industriële slangen kopen.

Pirtek Eindhoven heeft een eigen werkplaats. U kunt hier de hydrauliekslangen van uw machines laten vervangen. Steeds meer klanten kiezen ervoor om een alle hydrauliekslangen van een machine volledig te laten reviseren. Uw eigen werkplaats blijft dan vrij voor andere werkzaamheden.

Lees hier onze privacy verklaring.

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.
Openingstijden servicebalie:

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Pirtek hydrauliekblog

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u nodig hebt? Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat wel kunnen. Stuur ons een bericht en één van onze hydrauliekspecialisten neemt contact met u op. Langskomen kan natuurlijk ook.

Neem contact op