Taking you to PayPal...

Loading...

Over Pirtek

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Pirtek hecht veel waarde aan Duurzaam Ondernemen, aan veiligheid en milieu. Om de veiligheid van onze medewerkers en onze werkwijze te garanderen zijn al onze vestigingen VCA gecertificeerd. Hiermee heeft u de garantie dat al onze medewerkers werken volgens een VGM beheersysteem, dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het beleid op het gebied van VGM vormt een integraal onderdeel van het bedrijfsbeleid binnen Pirtek. Daarnaast werken wij onder de voorwaarden van de Metaalunie.

Pirtek vindt het belangrijk om kennis te delen. Daarom neemt zij deel aan de organisatie van het Hydrauliek Symposium en aan de ontwikkeling van een CETOP certificering. De CETOP certificering is gericht op veilig werken met hydrauliek. Dit gebeurt in samenwerking met onder andere de FEDA, de branchevereniging op het gebied van Aandrijf-en Automatiseringstechniek in Nederland, het bedrijf ERIKS en opleidingsinstituut ROVC.

Sinds 2011 heeft Pirtek een opleidingsprogramma voor haar medewerkers, dat vooral gericht is op de ontwikkeling en binding van de Pirtek medewerkers.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden heeft het milieu onze speciale aandacht. Zo werken wij onder meer op locatie met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen waarmee machines, en zo nodig olielekkage op vloeren en/of de openbare weg, op een milieuverantwoorde manier kunnen worden schoongemaakt..

Om een bijdrage te leveren aan het verlagen van de CO2-uitstoot heeft Pirtek dit onderwerp opgenomen binnen haar beleid.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER