Zorgeloos hydraulisch systeem

Hydrauliekblog

Hydraulische systemen vormen de ruggengraat van vele industriële processen. Een onverwachte storing kan leiden tot dure stilstand en zelfs gevaarlijke situaties. Hier komt Pirtek’s Total Hose Management (THM) in beeld, een uitgebreide service die proactief, reactief en preventief onderhoud biedt voor uw hydrauliekslangen.

In deze video wordt in het kort uitgelegd wat Total Hose Management (THM) in de praktijk betekent.

Waarom kiezen voor Total Hose Management?

Pirtek’s THM ontzorgt bedrijven volledig op het gebied van onderhoud van hydrauliekslangen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de status van uw slangen en leidingen. Dankzij regelmatig geplande inspecties en onderhoud, blijft uw apparatuur in optimale conditie, wat de levensduur van uw machines verlengt en onverwachte uitvaltijd minimaliseert.

Voordelen van gestructureerd onderhoud van hydrauliekslangen (THM)

 • Vermindert ongeplande stilstand
  Door proactief onderhoud te plannen, vermindert u het risico op onverwachte storingen en de bijbehorende kosten.
 • Kosteninzicht
  U krijgt vooraf een helder overzicht van de onderhoudskosten en intervaltijden.
 • Veiligheid
  Werknemers en derden worden beschermd doordat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge VCA* en NPR-ISO/TR 17165-2 normen.
 • Milieubescherming
  THM helpt bij het voorkomen van milieuschade door lekken en barsten in hydrauliekslangen te minimaliseren.
 • Kwaliteitsbeheer
  Het ondersteunt uw kwaliteitsmanagementsysteem door uitgebreide documentatie en rapportage van alle werkzaamheden.
Download de whitepaper hier

Voor Wie is THM Geschikt?

THM is ideaal voor bedrijven met een groot machinepark, zoals fabrieken, industriële complexen en rederijen. Zelfs als uw bedrijf op meerdere locaties actief is, biedt de THM-portal een duidelijk overzicht en controle over alle hydrauliekslangen en -systemen.

Hoe Werkt Het?

Bij aanmelding voor THM komt een lokale Pirtek-specialist langs om een gedetailleerde analyse van uw hydraulische systemen te maken. Op basis van deze analyse wordt een onderhoudsplan opgesteld dat past bij uw specifieke behoeften en bedrijfsomstandigheden. U krijgt toegang tot een gebruiksvriendelijke portal waar u alle informatie kunt inzien.  De portal biedt een gedetailleerd overzicht van alle slangen, inclusief statusupdates en geplande vervangingen. Dit maakt het makkelijk om te plannen en budgetteren. Ook krijgt u meldingen wanneer actie vereist is, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Geen tijd om de portal te raadplegen? Dan doet Pirtek het voor u en plant samen met u de onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld bij een shutdown.

Reactieservice binnen één uur

In het zeldzame geval van een kapotte hydrauliekslang, staat Pirtek klaar om binnen één uur ter plaatse te zijn. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost, zodat uw productie zo min mogelijk hinder ondervindt.

Gratis

Pirtek biedt een gratis whitepaper aan waarin u alle details over Total Hose Management kunt vinden. Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn, is het mogelijk om een demonstratie te krijgen van hoe THM in de praktijk werkt.

Kortom, Total Hose Management van Pirtek biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het beheer van uw hydraulische systemen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf draaiende houden.

Download de whitepaper hierMeer over Total Hose Management