BE – Pirtek Lummen

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.

 Bel direct 32 (0)89 300 099 

Lees en schrijf een center review hier.

Contact

Klaverbladstraat 16-A
3560 Lummen

Tel: +32 89 300 099
E-mail: [email protected]

ServiceopdrachtRoute en kaartCenter informatieVacatures

.

Over het service center

Welkom bij Pirtek Lummen. Wij zijn de nummer één op het gebied van hydrauliektoepassingen en mobiele slangvervanging op locatie in een ruime regio rond Lummen, tussen Luik en Antwerpen, langs de noordrand met Nederland.
Pirtek’s missie is binnen 1 uur -na uw storingsmelding- op locatie te zijn om een hydrauliekstoring te verhelpen. Behalve deze service hebben wij tal van andere dienstverleningen. Wij leveren maatwerk hydrauliekassemblages voor elk merk en type machine.

Ons center beschikt over meerdere volledig uitgeruste servicewagens. Elk hiervan bestuurd door een eigen, vaste hydrauliekspecialist, die is opgeleid volgens de hoogste normen. Daarnaast hebben we een volledig bevoorraadde verkoopbalie. U kunt hier zonder afspraak binnenwandelen tijdens de onderstaande openingstijden. Naast hydraulieksslangassemblages kunt u hier een breed scala aan hydrauliekoliën, olieverontreinigingsproducten, hogedruk waterslangen en industriële slangen kopen.

Pirtek Lummen is voorzien van een ruime werkplaats waar u terecht kunt om machines op hydrauliek te laten reviseren. Door hiervan gebruik te maken, vermijdt u olielekkage in uw eigen werkplaats. En nog belangrijker: uw ruimte blijft beschikbaar voor andere werkzaamheden. Lees hier meer over onze balie- en centerservice.

Lees hier onze privacy verklaring.

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.
Openingstijden servicebalie:

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 15:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Pirtek hydrauliekblog

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u nodig hebt? Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat wel kunnen. Stuur ons een bericht en één van onze hydrauliektechniekers neemt contact met u op. Langskomen kan natuurlijk ook.

Neem contact op