NL – Pirtek Amsterdam-Noord

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.

 Bel direct 0031204933333

Lees en schrijf een center review hier.

Adres

Analoogstraat 21
1033 MR Amsterdam
ServiceopdrachtRoute en kaartCenter informatieVacatures

Neem contact op

Tel: +31 20 493 33 33
E-mail: [email protected]

.

Over het service center

Welkom bij Pirtek Amsterdam-Noord. Wij zijn de nummer één op het gebied van hydrauliektoepassingen en mobiele slangvervanging op locatie in een groot gebied. Wij verzorgen het gebied noordelijk van de Coentunnel, Koog aan de Zaan, Beemster en meer Westelijk ziet u ons in Busseum, Hilversum tot in Almere.

Pirtek’s missie is binnen 1 uur -na uw storingsmelding- op locatie te zijn om een hydrauliekstoring te verhelpen. Behalve deze service hebben wij tal van andere dienstverleningen. Wij leveren maatwerk hydrauliekassemblages voor elk merk en type machine.

Ons center beschikt over meerdere volledig uitgeruste servicewagens. Elk hiervan bestuurd door een eigen, vaste hydrauliekspecialist, die is opgeleid volgens de hoogste normen. Daarnaast hebben we een volledig bevoorraadde verkoopbalie. U kunt hier zonder afspraak binnenwandelen tijdens de onderstaande openingstijden. Naast hydraulieksslangassemblages kunt u hier  een breed scala aan hydrauliekoliën, olieverontreinigingsproducten, hogedruk waterslangen en industriële slangen kopen.

Pirtek Amsterdam-Noord heeft een eigen werkplaats. U kunt hier uw machines volledig laten onderhouden of renoveren, als het gaat over de hydraulische installaties.

Lees hier onze privacy verklaring.

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.
Openingstijden servicebalie:

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Pirtek hydrauliekblog

Zorgeloos hydraulisch systeem
Hydraulische systemen vormen de ruggengraat van vele industriële processen. Een onverwachte storing...

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u nodig hebt? Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat wel kunnen. Stuur ons een bericht en één van onze hydrauliektechniekers neemt contact met u op. Langskomen kan natuurlijk ook.

Neem contact op