Pirtek neemt center Antwerpen-Haven in gebruik

Hydrauliekblog

Pirtek is fier op het nieuwe service center dat in gebruik is genomen.

Dit keer is het een nieuw ruim center te midden van de havenwerkzaamheden in Antwerpen-Haven.

Klanten konden eerder in deze regio terecht in Willebroek, waar al lang een Pirtek service center aanwezig is. Dankzij de strategische ligging van dit center in het havengebied zijn de aanrijtijden bijzonder kort. In de havens zijn wachttijden uiterst kostbaar. Pirtek helpt hiermee uw kosten te besparen door binnen 1 uur bij u op locatie te zijn nadat een hydraulische storing is gemeld.

Het service center beschikt over een ruime werkplaats en een ruime verkoopbalie. Duizenden artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Niet alleen hydrauliekslangen en koppelingen, maar ook olie en smeermiddelen. Omdat de zaakvoerders de markt goed kennen, is ingesprongen op de vraag deze lokale markt. Zo zijn er Caterpillar koppelingen op voorraad, waardoor ook deze machines kunnen worden voorzien van vervangende hydraulische onderdelen.

Naast hydraulieksslangassemblages kunt u hier een breed scala aan hydrauliekoliën, olieverontreinigingsproducten, hogedruk waterslangen en industriële slangen kopen. Bekijk de video voor een korte impressie.