Taking you to PayPal...

Loading...

Transportsector

Vuylsteke Road Transport & Logistics

“Voor onze klanten is het belangrijk dat wij met machines aankomen die geheel lekvrij zijn. Wij mogen geen oliesporen achterlaten.”

Vuylsteke voert dagelijks de meest uiteenlopende transportopdrachten uit. Service en kwaliteit zijn hun grootste troeven. "Wegtransport op maat", de slogan van Vuylsteke, mag best letterlijk genomen worden. Van het kleinste pakje tot de grootste lading: zij kunnen alles vervoeren naar alle mogelijke Europese bestemmingen.
Vuylsteke komt vaak op bedrijfsterreinen waar alles rein is. Het mag niet gebeuren dat de eigen wagens olie lekken op bijvoorbeeld verse betonnen vloeren.

EIGEN ONDERHOUD

Aan het woord is Philip Breda, al meer dan 20 jaar Technisch Verantwoordelijke Voertuigpark bij Vuylsteke. Philip is vol passie over het bedrijf en de techniek. Het bedrijf heeft niet alleen gespecialiseerde vrachtwagens in beheer; ook zelfladers, heftrucks en hoogwerkers. Het is voor hem daarom logisch dat de hydrauliek helemaal verzorgd moet zijn. In het begin werd het onderhoud zelf gedaan. Dit werd teveel. Pirtek Roeselare heeft al lange tijd een goede relatie met Vuylsteke. Alle machines worden structureel nagelopen op juiste werking van de hydrauliek. Waar nodig worden slangen en koppelingen vervangen, waardoor het wagenpark nu zonder storingen operationeel is. 

SAMENWERKING MET PIRTEK

Philip is bijzonder tevreden over de samenwerking. Na de komst van Pirtek is er geen stilstand van machines geweest door slijtage of ouderdom. Natuurlijk kan op een locatie mechanische schade ontstaan; in dat geval wordt een beroep gedaan op de mobiele service van Pirtek. Philip hierover: “Sinds de samenwerking met Pirtek is de stilstand teruggedrongen met minimaal 75%. Stilstand die wij nog hebben, wordt veroorzaakt door externe factoren. Wij hebben nu een betrouwbaar wagenpark.”

VASTE INTERVAL

Twee maal per jaar komt Pirtek bij Vuylsteke langs om de machines te inspecteren. Hiervoor wordt iedere 6 maanden  een moment in de vakantie gepland. Volgens het preventief onderhoudsplan van Pirtek wordt een rapportage en onderhoudsadvies afgegeven. Deze wordt na accordering uitgevoerd. “Op deze wijze komen wij nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij zijn ook heel blij met alle adviezen en nuttige informatie van ons aanspreekpunt bij Pirtek, Stephan Melis. Pirtek adviseert soms ook om bepaalde delen nog niet te vervangen. Eerlijk advies en uitstekende service wordt zeer gewaardeerd. Dit geeft een goed vertrouwen.”, betuigt Philip.
Plezierig is bovendien dat wij naar onze klanten kunnen communiceren dat uitval van onze machines door preventief onderhoud wordt beperkt. Dat geeft weer vertrouwen in ons en onze diensten.

> Terug naar... Transportsector