Taking you to PayPal...

Loading...

Over Pirtek

Certificering en leveringsvoorwaarden

Pirtek hecht veel waarde aan Duurzaam Ondernemen, aan veiligheid en milieu. Om de veiligheid van onze medewerkers en onze werkwijze te garanderen zijn al onze vestigingen VCA gecertificeerd.

Kennis vergaren en kennis delen is voor Pirtek een vanzelfsprekendheid. Daarom neemt zij, als actief lid van de FEDA, deel aan de organisatie van het Hydrauliek Symposium en aan de ontwikkeling van een CETOP certificering. De CETOP certificering is gericht op veilig werken met hydrauliek. Dit is gebeurt in samenwerking met de FEDA, de branchevereniging op het gebied van Aandrijf-en Automatiseringstechniek in Nederland, het bedrijf ERIKS en opleidingsinstituut ROVC.

Pirtek is lid van de Vereniging van Fabrikanten en Invoerders van Materiaal voor industriële Hydraulica, Pneumatica en Automatisatie.

Wij leveren onze diensten volgens de Algemene voorwaarden uitgegeven door de Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal.

Klik hieronder voor meer infomatie. 

Downloads

 Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

Pirtek Catalogus nu beschikbaar

Pirtek Catalogus nu beschikbaar

We zijn trots aan te kondigen dat de nieuwe Pirtek catalogus nu online beschikbaar is. WIJZIGINGEN Deze uitgave betreft een volledig herzien overzicht van producten en... MEER