Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen.... Meer...

Pirtek Catalogus nu beschikbaar

We zijn trots aan te kondigen dat de nieuwe Pirtek catalogus nu online beschikbaar... Meer...

CORONA UPDATE: Pirtek 24/7 hydrauliek werkt door.

20/03/2020 | General

Pirtek 24/7 hydrauliek dienstverlening ondersteunt vitale processen:

Ook bij Pirtek nemen we uiteraard alle mogelijke extra maatregelen om onze klanten te kunnen blijven helpen met het continueren van hun vitale processen, zoals bijvoorbeeld in de bevoorrading van de foodsector en de afvalverzameling.  

Wij helpen u graag verder met onze service:

Pirtek volgt strikt de adviezen en richtlijnen van de Nationale Belgische Veiligheidsraad op met als doel om verdere verspreiding van het Corona Virus en besmetting tegen te gaan. Daarom nemen onze monteurs de nodige hygiëne maatregelen zoals het dragen van handschoenen en houden ze minimaal 1,5 meter afstand tot de klant tijdens het verhelpen van de storingen.

Aangepaste maatregelen op onze Pirtek Centers:

Onze centers zijn beperkt toegankelijk voor bezoekers. Als klanten naar de balie willen komen, kunnen ze hun slang voor de deur leggen. Wij nemen de slang aan met handschoenen, maken een nieuwe slang en geven die af en gooien de handschoenen weg. Meld vooraf uw komst op telefoon.

Accountmanagers / klantrelatiemedewerkers:

Onze accountmanagers en klantrelatiemedewerkers blijven, vanuit huis, contact houden met onze klanten , zodat we direct op uw wensen kunnen inspelen. Laat het ons svp weten waar wij u kunnen helpen in deze voor iedereen zo bijzondere tijden.  

Heeft U een kapotte hydrauliekslang dan zijn we zoals altijd bereikbaar via ons landelijke nummer 078 051 888 (NL: + 31 (0) 88 111 8888) en zijn we binnen 1 uur bij u op locatie. Ook blijven we bereikbaar via onze site, de Pirtek App en de regionale centers.

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER