Taking you to PayPal...

Loading...

Services

Mobiele 1-uur service Mobiele 1-uur service

Mobiele 1-uur service

Pirtek, daar kunt u op rekenen

Depannage met hydrauliekslang op een van uw machines of voertuigen? Met onze mobiele 1-uur service zijn wij binnen één uur bij u op locatie, waar u zich ook bevindt in de Benelux.

Depannage hydrauliek? Pirtek! Bereikbaar 7x24 uur, 365 dagen per jaar.

Pirtek is Europees marktleider en specialist in het vervangen van slangen en appendages; vitale onderdelen van hydrauliek systemen.

Wij demonteren, assembleren en monteren ter plaatse een nieuwe slang, zodat u snel uw werkzaamheden kunt hervatten. Het voordeel is dat uw machinist of onderhoudsmonteur niet zelf hoeft te sleutelen, een Service center hoeft te zoeken of zelf onderdelen hoeft op te halen om die vervolgens weer te monteren.

SERVICEBUSSEN
Onze servicebussen zijn uitgerust met alle benodigde materialen zoals oa hydrauliek- en water slangen, hydrauliek appendages, het juiste gereedschap, olie en schoonmaakmiddelen. In korte tijd vervangen onze deskundige en VCA gecertificeerde monteurs de slang, leiding of adapter en kunt u snel de werkzaamheden hervatten.

GARANTIE
Pirtek geeft bovendien standaard een half jaar garantie op alle hydrauliekslangen voorzien van het rode garantielabel.

Met 19 vestigingen in de Benelux is er altijd een Pirtek center bij u in de buurt. Daarom kunnen wij binnen één uur bij u op locatie zijn. En dat 24 x7, 365 dagen per jaar.

Als u belt, zijn wij al onderweg!

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact op met een van onze Pirtek centers.