Taking you to PayPal...

Loading...

Werken bij Pirtek

Actuele Vacatures

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste vestiging in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

1-Service technieker

Mobiele service monteur/service technieker die de unieke Pirtek 1-uurs service uitvoert in het betreffende gebied van het center: 24/7/365!

Er zijn momenteel 3 vacatures voor deze functie.

2-Center manager

Bedrijfsleider van het center die de monteurs aanstuurt, klanten aan de balie helpt en verantwoordelijk is voor het operationeel runnen van het center.

Er zijn momenteel 1 vacatures voor deze functie.

3-National account manager

National accountmanager die verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbouwen van het netwerk van landelijke accounts.

Er zijn momenteel 1 vacatures voor deze functie.

4 -Klantrelatie medewerker

Klantrelatie medewerker die de Franchisenemer/Center manager ondersteunt bij het onderhouden van (potentiële) klantrelaties. De database o.m. beheert, onderhoudt en analyses maakt.

Er zijn momenteel 0 vacatures voor deze functie.

5-Administratief medewerker

Vacature "Hulp boekhouder/Administratief medewerker" die de zaakvoerder ondersteunt met algemene administratieve taken en financiële taken.

Er zijn momenteel 0 vacatures voor deze functie.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

Pirtek Europe neemt Slanakuten Zweden over

Pirtek Europe neemt Slanakuten Zweden over

Pirtek Europe neemt Zweedse “Slangakuten” over Pirtek Europe Limited ("Pirtek Europe") neemt Slangakuten AB over, in Zweden de marktleider in hydraulische... MEER