Taking you to PayPal...

Loading...

Over Pirtek

Training

Om onze dienstverlening constant op een zo hoog mogelijk niveau te houden en omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers hierin het verschil maken richting u als klant staan training en opleiding van onze medewerkers, van monteur tot franchisenemer tot accountmanager, bij Pirtek hoog in het vaandel.

Onze training begint bij de basis: elke medewerker die in dienst treedt volgt eerst de interne Pirtek basis training gedurende 1 week waarin naast de technische aspecten van hydrauliekslangen ook veilig werken centraal staat. Hiermee bent u ervan verzekerd dat iedere Pirtek medewerker in staat is om de juiste producten te selecteren en te assembleren. Deze Pirtek training is door de FEDA / Cetop onlangs geaccrediteerd voor de Opleiding “Veilig werken met hydrauliekslangen en componenten”. Pirtek heeft hiermee de primeur als 1e bedrijf in de Benelux waarvan het complete team van 80 monteurs hiervoor gecertificeerd is.    

Aangezien wij in veel marktsectoren actief zijn onder veel wisselende werkomstandigheden is inspelen op veiligheid van onze medewerkers en ook van onze klanten en hun klanten, bij Pirtek een topprioriteit. Wij zijn met onze 19 aangesloten franchisecenters VCA*gecertificeerd wat onder andere betekent dat iedere monteur standaard tevens beschikt over de volgende certificaten:

  • Basis VCA certificaat
  • Digitaal VeiligheidsPaspoort voor werken langs het spoor
  • Certificaat Veilig werken met hoogwerkers.

Al onze centermanagers beschikken daarnaast over een Vol-VCA diploma, een BHV-diploma en zijn gediplomeerd Hoge Druk Keurmeester indien men zelf een hydrauliek testbank bedient.

Daarnaast is Pirtek betrokken bij diverse initiatieven binnen de industrie als het aankomt op het continu zorgdragen voor veilige werkomstandigheden. Zo heeft Pirtek recent bijgedragen aan het door de FEDA uitbrengen van het instructieboekje: ‘Medisch spoedgeval, Hydraulisch hoge druk injectieletsel; De feiten.’ , het zogenaamde Rode boekje. In het kader hiervan geven wij desgevraagd hierover ook voorlichting aan onze klanten.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

PIRTEK: WATER- EN RIOOLSLANGEN