Taking you to PayPal...

Loading...

Ondernemer worden: Waarom Pirtek?

Waarom Pirtek?

U bent geïnteresseerd maar vraagt zich af of franchisenemer bij Pirtek iets voor u is? Pirtek is een gerenommeerde internationale franchiseformule met ruim 30 jaar ervaring en is marktleider in Europa. Alle Pirtek centers zijn en worden opgezet volgens hetzelfde beproefde business concept. In een oriënterend gesprek vertellen wij u graag meer over onze organisatie. Is er na dit gesprek wederzijds interesse dan volgen er meerdere gesprekken, om samen te bekijken of franchisenemer zijn bij Pirtek bij u past.

Als franchisenemer koopt u het recht zelf een vestiging (een center) te leiden. Daarin staat u uiteraard niet alleen. Pirtek ondersteunt startende ondernemers bij de opbouw van hun bedrijf. Vooral in de beginfase is er een intensieve begeleiding. Dit begint bij de keuze van de locatie, de financiering en juridische kwesties tot aan cursussen en training van de franchisenemer en zijn medewerkers. Ook na de startfase wordt u ondersteund.

Als franchisenemer krijgt u een eigen regio toegewezen en wordt u exclusief leverancier van de Pirtek-producten en services. De franchisenemer verkoopt zijn diensten in de vorm van servicevergoedingen in de eigen regio.

Een Pirtek franchisenemer hoeft niet een achtergrond te hebben van technicus met verstand van hydrauliek. Als voorbeeld, onze franchisenemers zijn onder meer afkomstig uit de financiële sector of hebben een algemene industriële achtergrond. Belangrijker is dat u in staat bent om een team aan te sturen, over commerciële kwaliteiten beschikt en op dat vlak reeds ervaring hebt opgedaan. Pirtek biedt u alle noodzakelijke training, scholing en benodigde hulp aan bij marketing en sales activiteiten, operationele processen, juridische zaken, technische- en productondersteuning en bij administratief / financiële zaken.

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER