Taking you to PayPal...

Loading...
Ondernemer worden

Ondernemer worden

Denkt u na over het starten van een eigen onderneming? Het hebben van een eigen onderneming kan werkelijkheid worden als franchisenemer bij Pirtek. U sluit zich niet aan bij zomaar een organisatie. Pirtek is met 30 jaar ervaring een gerenommeerde internationale franchiseformule en marktleider in Europa. Alle Pirtek centers zijn en worden opgezet volgens hetzelfde beproefde business concept. Een franchisenemer koopt het recht een Pirtek vestiging (een center) te runnen waarin hij/zij ondersteund en geadviseerd wordt door het Pirtek hoofdkantoor.

Pirtek breidt als organisatie nog steeds uit en is op zoek naar enthousiaste ondernemers.

Pirtek ondersteunt met haar services bijna alle marktsectoren, onder meer de bouw-, transport-, afval- en maritieme sector. Sectoren waarin dagelijks machines worden ingezet die hydraulisch aangedreven worden en waar onverhoopte stilstand van machines en installaties ongewenst is. Feitelijk komt het erop neer dat er altijd behoefte is aan onze snelle service.

Als franchisenemer bij Pirtek kiest u voor een solide en renderend ondernemerschap in een sector die constant evolueert. De Pirtek franchiseformule heeft verschillende internationale awards gewonnen en mag zich ook winnaar noemen van de Nationale Franchise Trofee in Nederland. U krijgt de steun van een krachtige groep, de nummer 1 in Europa.

Pirtek Europa

In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste vestiging in Engeland, om vanaf tien jaar daarna het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om binnen 1-uur op locatie de Pirtek service aan te bieden. Pirtek is marktleider in Europa en lid van de nationale franchise- en brancheorganisaties. In de Benelux heeft Pirtek 19 centers met ruim 80 mobiele werkplaatsen. In Nederland 15 en 4 in België. Pirtek wil haar netwerk in de Benelux uitbouwen naar circa 25 centers, verspreid over Nederland, België en Luxemburg.

Pirtek wereldwijd

Pirtek is een internationale gerenommeerde franchiseformule. In alle landen wordt volgens dezelfde succesvolle formule gewerkt. Het vervangen van hydrauliekslangen op locatie. Binnen één uur aanwezig, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. De oorsprong van Pirtek ligt in Australië. Het bedrijf is in 1979 in Sydney, Australië, gestart als leverancier van slangen en appendages. In 1983 is Pirtek daar begonnen met haar mobiele service op locatie, dat zich al snel ontwikkelde tot een netwerk bestaande uit centers in verschillende steden en regio’s. Vandaag de dag telt Pirtek wereldwijd 327 vestigingen waarvan in Australië meer dan 90 centers. De Pirtek formule is naast Europa en Australië, ook gevestigd in de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, China, Zuidelijk Afrika en Singapore.

> Huidige vestigingsmogelijkheden > Case studies franchisenemer

Is franchisenemer worden bij Pirtek iets voor mij?

1. Waarom Pirtek?

U bent geïnteresseerd maar vraagt zich af of franchisenemer bij Pirtek iets voor u is?…

Waarom Pirtek?

2. Profiel franchisenemer

U werkt graag samen in een netwerk en begrijpt de voordelen van het samenwerken in een franchiseorganisatie…

Profiel franchisenemer

3. Het Franchise Stappenplan

Nadat u ons via de hebt laten weten interesse te hebben om franchisenemer te worden bij Pirtek, doorlopen we met u samen het stappenplan.

Het Franchise Stappenplan

4. Financiëring

Wilt u franchisenemer worden bij Pirtek dan doorlopen wij met u een uitgebreid stappenplan waarin u begeleid wordt van A tot Z.

Financiëring

5. Veel gestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie...

Veel gestelde vragen

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 078 051 888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER